Eri tyypit korttipelejä

Korttipelejä on erilaisia. Monet korttipelit ovat samat, ja niiden välillä on vain vähän eroja. Korttipelit ovat erittäin suosittuja ja pelattuja kaikkialla maailmassa. Monet sivustot ja online-kasinot, kuten Unibet, tarjoavat korttipelejä myös pelaajille.

lähde: Pixabay

Jotkin korttipeleistä ovat seuraavat:

Rommi

Rummy on 13-korttipeli, jota pelataan 2–6 pelaajan välillä. Peli vaatii paljon taitoa ja kokemusta voittoon ja siten sitä pidetään ”Taitopelina”.

Silta:

Yleensä kutsutaan silta, pidetään vaikeimpana kaikista korttipeleistä. Se on suosituin korttipeleistä. Se on temppelipeli, jota pelataan 52 pelikortin kannella neljän pelaajan kesken kahdessa kilpailevassa kumppanuudessa. Peli koostuu useista tarjouksista, joista jokainen etenee neljän vaiheen läpi: käsitellään kortteja, huutokauppaa tai tarjousta, kädellä pelaamista ja tulosten pisteytystä.

Pata:

Se on temppua käyttävä korttipeli, jossa tavoitteena on, että jokainen pari tai kumppanuus ottaa vähintään määrän temppuja, joita he tarjoavat ennen pelin alkua. Pelin nimi on niin, koska korkeimman tarjoajan tai sattumanvaraisen valinnan päätyttyä pata-puku on aina trumpi.

Edellä mainitun luettelon lisäksi monet muut korttipelit pelataan eri sääntöjen ja eri nimien kanssa eri maissa.

Leave a Reply